Ar žinote, iš kokių šalių atkeliavo dabar lietuviškais laikomi patiekalai? Ar žinote, iš kur Radvilos prasimanydavo šviežių figų, apelsinų, pasiflorų?
Ekskursija-degustacija „LDK virtuvė“ atskleidžia, ką valgė ir gėrė Lietuvos valdovai, didikai, bajorai, miestiečiai bei valstiečiai.
Jūsų laukia 1 valandos trukmės ekskursija po viduramžių Kauną (senamiestį) ir 1 val. degustacija, klausantis pasakojimo apie XIII-XVIII a. Lietuvos virtuvę.
Restorano “Antis rūsy” specialiai šiai degustacijai paruošti patiekalai pagal viduramžių receptus:
♥ Naminė gira
♥ Naminė duona su varškės-žalumynų užtepėle
♥ Vėžių uodegėlių ir alaus sriuba
♥ Kiaulės šmotas ypatingame krienų padaže (vegetarams - lazanija su baltuoju sūriu)
♥ Meduolis su arbata
Ekskursijos trukmė: 2 val.
Ar žinote, iš kokių šalių atkeliavo dabar lietuviškais laikomi patiekalai? Ar žinote, iš kur Radvilos prasimanydavo šviežių figų, apelsinų, pasiflorų?
Ekskursija-degustacija „LDK virtuvė“ atskleidžia, ką valgė ir gėrė Lietuvos valdovai, didikai, bajorai, miestiečiai bei valstiečiai.
Jūsų laukia 1 valandos trukmės ekskursija po viduramžių Kauną (senamiestį) ir 1 val. degustacija, klausantis pasakojimo apie XIII-XVIII a. Lietuvos virtuvę.
Restorano “Antis rūsy” specialiai šiai degustacijai paruošti patiekalai pagal viduramžių receptus:
♥ Naminė gira
♥ Naminė duona su varškės-žalumynų užtepėle
♥ Vėžių uodegėlių ir alaus sriuba
♥ Kiaulės šmotas ypatingame krienų padaže (vegetarams - lazanija su baltuoju sūriu)
♥ Meduolis su arbata
Ekskursijos trukmė: 2 val.
Papildoma informacija ir registracija: tel. +370 5 2724805, +370 650 12607, el. paštas: info@kiveda.lt
Įspėjame: Kelionės kaina priklauso nuo Jūsų išvykimo vietos ir datos.