Domitės? Susisiekite
Jei naujienų gauti nepageidaujate, nuimkite žymėjimą


Savaitgaliais ir švenčių dienomis nedirbame. Į tomis dienomis atliktus paklausimus atsakysime artimiausią darbo dieną


 
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj skaitliukai

Vizos - Vizos į PAR

 

Vizų klasifikacija Vizos darymo laikas Kaina €
Turistinė, vienkartinė (iki 3 mėn) 15-20 d.d. 121 + siuntimas apie 116 €

 

Sutrumpinimai: d.d. - darbo dienos.

Pastaba! Kartais vizos forminimo procesas gali užtrukti iki mėnesio ar ilgiau.

 

Būtini dokumentai:

  • Asmens dokumentas - pasas. Pasas turi galioti 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos, pase turi būti du laisvi puslapiai vizai įklijuoti
  • 2 vienodos spalvotos dokumentinės nuotraukos
  • Aviabilietų rezervacijos kopija
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas (jei kviečia privatus asmuo, tai papildomai reikalinga kviečiančio asmens dokumento kopija, kvietimas turi būti patvirtintas PAR policijos)
  • Anketiniai duomenys
  • Pažyma iš banko apie turimas lėšas (paskutinių 3 mėn. išrašas anglų kalba)
  • Pažyma iš darbovietės (anglų kalba)
  • Medicininių išlaidų draudimas
  • Prašymas išduoti vizą ambasadai

Dėl tikslaus dokumento sąrašo, prieš priduodant dokumentus PAR vizai gauti, prašome kreiptis iš anksto.

Daugiau informacijos: tel.: +370 5 2724805, el. paštas vilnius@kiveda.lt